Bent u op zoek naar die echte “urban look” interieurstijl, dan is staal op maat zeker het overwegen waard. Met staal voorziet u ieder interieur van een modern & stoer accent en is tegelijkertijd ook zeer toegankelijk. Staal kan eigenlijk altijd wel toegepast worden als accent, of het interieur nu klassiek, brocante, eigentijds, trendy of juist super strak & modern is. Zo veelzijdig als de interieurstijlen waarin staal past, zo divers is staal ook op het gebied van toepassingen. Een stoer stalen tafelonderstel – in fris modern wit, chique antraciet, of juist stoer matzwart – een trendy kastframe, hippe roomdividers, moderne taatsdeuren, de mogelijkheden op het gebied van stalen interieurobjecten zijn zeer divers.

DIY staalprofielen op maat! 

Gaat u iets moois (laten) maken van staal, dan begint de zoektocht naar passende staalprofielen. En wat is nu prettiger dan een klus starten met op maat gezaagde staalprofielen? Nou, om deze reden kunt u alle staalprofielen bij ons op maat bestellen. De stalen buizen van STAALvakman.nl bijvoorbeeld, die kunt u in een lengte op maat – van 10 tot 600 cm – tot op de mm nauwkeurig bestellen. En de stalen kokers van STAALvakman kunt u – naast een lengte op maat – ook nog eens in verstek laten zagen. Zeker wanneer u aan de slag wilt gaan met een staalconstructie, waarbij de profielen in verstek gezaagd aan elkaar gemonteerd moeten worden, scheelt dit een hoop tijd (en vooral ook gedoe!). Wij begrijpen deze behoefte en bieden dan ook als enige staal webshop de optie “verstek zagen” voor een scherpe vaste prijs aan.   

Maatwerk snel in huis.

Met een gerichte collectie – bestaande uit de meest gebruikte profieltypen & maatvoeringen – die wij zelf op voorraad hebben liggen, een eigen zagerij & team ervaren vakmannen kunnen wij staal op maat voordelig & snel leveren. Staat het gewenste profiel en/of de juiste afmeting niet bij ons online? Mail ons dan even, wij kijken graag na of we dit niet toch voor u kunnen regelen!