Raamdorpels van NATUURSTEENvakman; Voordelig online, altijd op maat, direct uit eigen zagerij geleverd & snel in huis!  Bij ons vindt u een gerichte collectie natuursteen voor binnen & buiten. In een serie blogartikelen vertellen wij wat meer over populaire productcategorieën. Dit keer gaan wij wat dieper in op onze collectie raamdorpels (voor buiten!) van natuursteen. 

Belgisch hardsteen & nero assoluto graniet. 

Natuursteen is ideaal geschikt als stijlvol accent binnen een stijlvolle gevel(aanblik). Omdat wij garant staan voor kwaliteit hebben wij bewust gekozen voor een gerichte collectie  natuursteen waarbij twee soorten centraal staan: Belgisch hardsteen en nero assoluto (zwart) graniet. 

Belgisch hardsteen staat bekend om haar mooie levendige blauwgrijze kleurtint en is veruit de meest populaire natuursteen soort voor buiten. Vandaar dat onze buitencollectie van hardsteen ook de meest uitgebreide is. Naast vlakke & schuine raamdorpels, heeft u hierbij ook de grootste keuze op het gebied van “diktes”, namelijk van 2 cm tot en met 10 cm. En bent u echt op zoek naar iets speciaals, dan moet u zeker eens kijken naar de optie gefrijnde randen, hiermee krijgt u echt die “landelijke luxe look”! 

Wilt u echt een statement maken? Dan is graniet voor buiten zeker het overwegen waard. De stijlvolle zwarttint & hoogwaardige kwaliteit van nero assoluto graniet zorgen direct voor een luxe uitstraling. Daarnaast past de mooie zwarte kleurtint heel mooi bij de trend van dit moment: zwarte kozijnen. 

Voor welke natuursteen soort u uiteindelijk ook kiest, met een natuursteen raamdorpel van NATUURSTEENvakman bent u sowieso verzekerd van een prachtige aanblik. Al onze producten worden op maat vervaardigd. Nadat u de raamdorpel volledig naar wens heeft geconfigureerd, gaan onze vakmannen aan de slag. Wij beschikken over een team van ervaren vakmannen, een eigen natuursteen zagerij voorzien van modern machinepark & een ruime voorraad (ruwe) natuursteen platen. Dit stelt ons in staat om een maatwerk natuursteen voordelig & snel te leveren!