In uw zoektocht naar een passende tafelpoot bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een ruime collectie tafelpoten & tafelonderstellen, eenvoudig online te bestellen voor een scherpe prijs. Altijd een passende tafelpoot staal bij EIKENvakman.nl! In een serie blogartikelen vertellen wij graag wat meer over populaire producten, ditmaal gaan we wat dieper in op een van de meest populaire tafelonderstel typen: het matrix onderstel. 

Matrix, elegant met een stoer accent!

Gaat u voor een elegante & moderne uitstraling met een stoer accent, dan is een eiken tafel met een matrix onderstel echt een prachtige optie. Op het gebied van “centrale tafelonderstellen” is de matrixpoot nog altijd veruit het meest populair en dan hebben we het natuurlijk over de zwarte stalen variant. Toch zien we ook weer wat meer vraag ontstaan naar eiken tafelonderstellen, waarmee en complete massieve eiken tafel gerealiseerd kan worden. 

Een matrix onderstel van EIKENvakman.nl; Hoogwaardige kwaliteit staal of eikenhout, met zorg vervaardigd, voordelig online & snel in huis! Op het gebied van afmetingen zijn er – voor eetkamertafels – 2 ‘groottes’ – 90×140 cm en 90×180 cm. De basisregel hierbij is als volgt: Gebruik de 90×140 cm voor tafelbladen tot een maximale lengte van 240 cm & Gebruik de 90×180 cm variant voor tafelbladen van 240 cm tot een lengte van circa 300 cm. 

Varianten & alternatieven

Naast de afmeting van het onderstel zelf is de afmeting van de gebruikte ‘staalprofielen’ van grote invloed op de uiteindelijke look. Gaat u voor slank met 2×10 cm, elegant met 5×15 cm of ‘robuust’ met 10×10 cm? 

Maar er zijn meerdere opties op het gebied van onderstellen hoor! Wat dacht u van de robuuste (dubbele) V-vormige tafelpoot van staal? Of juist de elegante viervoet? Wat uw wensen ook zijn, altijd het juiste tafelonderstel voor uw tafelblad bij EIKENvakman.nl!