Maak de blits met deze innovatieve badkamer gadgets!

De meeste mensen brengen in hun volledige leven zo’n twee jaar door in de badkamer. Dat is erg lang, maar niet geheel onverwacht, als je bedenkt dat je douche, bad en wastafel zich meestal in de badkamer bevinden. Als je dan zoveel tijd in deze kamer doorbrengt, is het wel prettig als de badkamer voorzien is van de nieuwste snufjes. Op deze manier kan jij efficiënt jouw tijd indelen in de badkamer en kan je genieten van wat hightech innovaties. Hieronder wordt daarom een drietal gadgets voor in de badkamer besproken, zodat jij jouw badkamer updaten zodat deze weer voldoet aan de hedendaagse trends!

Een bluetooth speaker

Een manier om jouw douchebeurt nog wat swingender te maken, is door een bluetooth speaker in de badkamer te installeren die tegen water en waterdamp kan. Op deze manier kan jij nog harder meeblèren met jou favoriete hits, in plaats van zelf het volledige concert te moeten verzorgen. Een bluetooth speaker zorgt voor een spetterend feestje, al helemaal onder de douche, wat voor veel mensen de ideale plek is op om op te treden!

Een bubbelmat

Tover jouw badkamer om tot een waar welness walhalla met deze handige bubbelmat. Het werkt heel simpel: je plaatst de mat in bad en daarna stel je de knopjes in. Je kan zelf bepalen of je harde of zachte bubbels wil, en hoe lang je de bubbels ongeveer in je bad wil. Op deze manier heb jij een echt bubbelbad, zonder hiervoor de hoogste prijs te moeten betalen. Zo’n bubbelmat tovert jouw bad om in een heuse jacuzzi en je kan eindelijk even helemaal tot rust komen in jouw fijne bad. De bubbels zorgen er immers voor dat jouw spieren zich echt even kunnen ontspannen. Een heerlijk gevoel, zeker voor mensen die het lastig vinden om na een drukke dag het werk los te laten.

Een luxe spiegel

De meeste mensen hebben wel een spiegel in hun badkamer, het is zowaar een essentieel item op deze plek. Hoe doe je anders je lenzen in of flos je anders je tanden? Dat betekent niet dat de spiegel een item is op trots op te zijn, vaak is het slechts een doodgewone spiegel. Een echte hype is de Hollywood spiegel. Deze gadget zorgt ervoor dat alle spotlights op jou gericht zijn, terwijl je jezelf in de spiegel kan aanschouwen. Op deze manier kan je alles zien, ook dat ene hele klein pukkeltje op je neus dat amper zichtbaar is in normaal daglicht. Op deze manier kan je voorkomen dat het erger wordt.

Op de Hollywood spiegel bevinden zich diverse lichtspotjes die rondom de spiegel zijn vastgemaakt. De spiegel zelf is rond, en op de lijst zijn de spotjes bevestigd. Het lijkt wel alsof je je in een echte schoonheidssalon bevindt, zo goed is het licht. Mocht je graag een weekendje weggaan en dol zijn op hotelbadkamers, dan is deze spiegel echt iets voor jou! Je haalt het luxueuze en chique hotelgevoel in huis door deze geweldige spiegel aan te schaffen!

En, ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar deze gave badkamer gadgets? Twijfel dan niet langer en haal jouw favoriete badkamer gadget in huis, en til jouw badkamer naar een hoger niveau! Je zult er geen spijt van krijgen!